Formació a la Segarra sobre les assemblees de La Marxa Som

Formació a la Segarra sobre les assemblees de La Marxa Som

Torà acull la sessió formativa sobre la dinamització de les assemblees locals de democràcia participativa

El passat dilluns 6 de juny a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Torà (La Segarra) es va realitzar una formació teòrica i pràctica sobre les assemblees de democràcia participativa de La Marxa Som.

Conduïts per Lluís Planas, president del PAS – Amics d’El Camí, la quinzena de membres assistents dels Grups Locals d’Acollida (GLA) de Torà, Guissona i Cervera van treballar els conceptes enunciats en el Procediment orientatiu pel funcionament dels consells/assemblees veïnals.

Després, els assistents es van agrupar en grups reduïts, segons el seu municipi, i van debatre els 7 punts proposats pel Manifest de La Marxa Som. Posteriorment, un/a portaveu de cada assemblea va traslladar els acords, esmenes i/o discrepàncies del seu grup als altres representants i van mirar d’establir un consens en les opinions respectives.

Aquest breu exercici de prova va servir per orientar millor els membres dels GLA de la Segarra sobre com organitzar les assemblees previstes en els actes d’acollida de La Marxa Som al seu pas pels pobles de la comarca.

Tant és així, que està previst un segon assaig, més nombrós, a cadascuna d’aquestes 3 poblacions en les setmanes prèvies als propis actes de La Marxa, que travessarà la Segarra el 21, 22, 23 i 24 de juliol.

 

Comparteix-ho

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca