La Marxa Som es presenta a les Garrigues

La Marxa Som es presenta a les Garrigues

L’Ateneu Popular Garriguenc, a Les Borges Blanques, acollirà la presentació pública el proper divendres 13 de maig

El proper divendres 13 de maig a les 20:30h ens trobarem a l’Ateneu Popular Garriguenc, a les Borges Blanques, per presentar la Marxa Som a les diferents entitats i persones que s’animin a treure el cap.

La Marxa Som passarà per Les Garrigues el cap de setmana del 16 i el 17 de juliol. En concret, dissabte 16 passarà per Juneda i farà nit a Borges, mentre que diumenge passarà per Arbeca per quedar-se a dormir als Omellons. Finalment, dilluns 18 de juliol encara passarà per L’Espluga Calba abans d’entrar a l’Urgell.

Un projecte col·laboratiu que vol comptar amb la màxima participació de la societat civil! Per fer entre tots un país millor! Ens posem en marxa?

Per a més informació info@lamarxasom.cat o al telèfon 93 844 45 53

Comparteix-ho

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca