La Noguera acollirà La Marxa Som aquest juliol

La Noguera acollirà La Marxa Som aquest juliol

Dimecres 18 de maig es va fer la presentació de La Marxa Som a la Noguera. Es va presentar al Consell Comarcal, a l’ajuntament de Balaguer i també a l’ajuntament d’Àger i Corçà. Tant per part de les entitats com per part de les institucions hi va haver molt bona acollida del projecte.

Està previst que la Columna de Ponent de La Marxa Som passi per les següents poblacions de la Noguera: Corçà, Agulló, Àger, Fontdepou, Vilamajor, Tartareu, Os de Balaguer, Vilanova de la sal, Sant Llorenç de Montgai, Gerb, Balaguer, Menàrguens i Torrelameu entre els dies 7 i 12 de juliol de 2016 passant pel traçat d’El Camí. Si voleu caminar per aquestes etapes o formar part d’algun GLA (Grup Local d’Acollida) inscriviu-vos aquí. Us animem a participar-hi!

Comparteix-ho

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca