Inici de La Marxa Som aquest dissabte 11 de juny a Berga!

Inici de La Marxa Som aquest dissabte 11 de juny a Berga!

 

La Columna de Llevant arrenca amb l’acte de presentació de dissabte a la tarda

Berga donarà el tret de sortida de La Marxa Som i de la Columna de Llevant. A partir de les 18h de la tarda la capital del Berguedà acollirà diversos actes que donaran inici a la Marxa que ha de recórrer totes les comarques ( i els territoris que s’hi vulguin sumar).

Recorrerem el país físicament, i cap a la llibertat i plenitud de manera simbòlica. Ens acostarem a tot el territori poble a poble, plaça a plaça, per plantejar diàlegs sobre com bastir conjuntament un país millor fonamentat en una democràcia participativa. Es tracta, per tant, d’una iniciativa cívica i no partidista, on tothom hi és convidat.

Us convoquem a la Plaça Sant Joan de Berga:

18h Visita a dues entitats socials locals

19h Lectura del Manifest, parlaments i petita actuació dels Castellers de Berga

20h Sopar popular

A continuació dinàmica d’assemblees participatives per tractar sobre quin model de democràcia volem.

Comptarem amb la participació de Teresa Forcades.

Finalment hi haurà l’actuació de Berguedana de Folk i Tocdefolk.

L’endemà arrenca la caminada:

Cartell La Marxa Som Berga-CAMIANDES

 

Per apuntar-vos  a la festa d’inici i a qualsevol etapa feu clic aquí: inscripcions

Per a més informació escriviu a info@lamarxasom.cat

Comparteix-ho

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca